A. $7,800

B. $28,000

C. $780

D. $2,800

2.At a certain university the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2,000 students enrolled, how many

teachers must be employed to maintain this ratio?

A. 200

B. 125

C. 28,000

D. 215

3.John bought a used truck for $4,500. He made an agreement with the dealer to put $1,500 down and

make payments of $350 for the next 10 months. The extra cost paid by taking this deal is equivalent to

what actual yearly rate of interest?

A. 33%

B. 63%

C. 36%

D. 3.6%

4. Noel Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of

$34. What actual yearly interest rate did Noel pay?

A. 68.75%

B. 34.38%

C. 29.09%

D. 14.55%

5.The gross income of Abelina Bennett is $215 per week. Her deductions are: $15.16, FICA tax; $29.33,

income tax; 2% state tax; 1% city tax; and 3% retirement fund. What is her net income?

A. $202.10

B. $157.61

C. $170.51

D. $57.39

- vous aimez manger du glaces au mer? 11 months ago
- find the taxi drivers hourly rate is $2 and he charges $19.50 for a 7 mile trip 11 months ago
- - Easy Spanish Sentences Asap Please - Choose 3 of the 5 questions below and respond to each... 11 months ago
- What is the meaning of the saying the grass aint greener on the other side? 11 months ago
- The daily dose of ampicillin for the treatment of an ear infection is 115 mg/kg of body weight. what... 11 months ago

- 1.The tax rate on Jerome Jame's $112,000 vacation home is 25 mills. The property is assessed at full... 467 Views 2 years ago
- What entrepreneurial activities do you know and capable of doing which are related cookery? 273 Views 1 year ago
- In a theater, where is a sound board located? Backstage In the audience area In the lobby In a... 263 Views 11 months ago
- 1. Anna Julia Cooper is known today as an advocate for _____. Select all that apply. immigrants wo... 252 Views 1 year ago
- Describe specific ways your friend can use frequency, intensity, time, and type to safely apply the... 245 Views 1 year ago

## Answers

## JamieJamieJamie

## Best answer

1) 25 mills mean 25 per 100.

112,000 / 100 = 1,120 * 25 = 28,000

2) 16:1 ratio students to teacher. 2,000 students

2,000 / 16 = 125 teachers needed

3) & 4) I'm not sure of my answer.

5)

Gross income : 215

Fica tax: 15.16

income tax: 29.33

state tax: 2% of 215 = 4.30

city tax : 1% of 215 = 2.15

retirement fund: 3% of 215 = 6.45

total deduction: 57.39

net income = 215 - 57.39 = 157.61