Mathematics

Jeff makes $5.00 every day, from which he must spend $3.00 for various expenses. Pete makes $10.00 a day but has to spend $7.00 each day for expenses. If the two of them save together, how long will it take before they can buy a $150 car?


Answers

Generic placeholder image

darkovic

Reply

1) $5 - $3 =$2 2) $10 - $7=$3 3 )$2 + $3 =$5 each day  4) $150 divided by $5 = 30 days  to buy a car 

Leave a Answer


Please use only default html tags.